RECENSIES

Geachte huurder(s)

Wij hebben uw ingeleverde jacuzzi gecontroleerd en akkoord bevonden?, dit betekent dat u de hele borg (€100) wordt teruggestort op uw bankrekening.

Eenjacuzzihuren.nl zal het zeer waarderen als u een positieve recensie wil plaatsen via een van de onderstaande linken (beiden mag natuurlijk ook).

Voor recensies op huren.nl klik hier.

Voor recensies op googel.nl klik hier.

Bij voorbaat dank! en graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
EenJacuzziHuren.nl

Jacuzzi party Sittard

 

Beoordelingen van EenJacuzziHuren.nl

9,0 Marga Runderkamp uit Volendam

Het weekend van Valentijn een 6 persoons jacuzzi gehuurd. Prettige samenwerking en communicatie met de verhuurder. Flexibel in het plannen van ophalen en brengen. De jacuzzi zag er netjes, schoon en stevig uit. Er zat een duidelijke handleiding bij voor het opzetten en weg halen. Wij hebben er van genoten (in de huiskamer) en is voor herhaling vatbaar.

Product gehuurd: Jacuzzi

Gehuurd op: 13-02-2021


10
Jan Reerds uit Sneek

Prima geregeld allemaal. Jacuzzi voor een weekendje gehuurd, en is ons goed bevallen. Flexibel in het plannen van ophalen en duidelijke omschrijving meegeleverd.

Product gehuurd: Jacuzzi

Gehuurd op: 16-10-2020


10
Albert uit Krommenie

Wij hebben een 6 persoons jacuzzi gehuurd en zijn zeer tevreden. We hebben jacuzzi opgehaald en de eigenaar is een heel aardig en prettig om mee te werken en zeer klantgericht. De jacuzzi zag er netjes en schoon uit. Alle benodigde spullen voor het aan sluiten zaten er bij. Door bijgeleverde handleiding was alles heel duidelijk en was het in elkaar zetten van de jacuzzi zo gebeurd. Wij gaan zeker weer bij jullie een jacuzzi huren. Bedankt!

Product gehuurd: Jacuzzi

Gehuurd op: 27-09-2020

10 Lysanne uit Barneveld

Heerlijk genoten van de jacuzzi! Duidelijke kaart met instructies. Donderdag brengen en maandag weer ophalen, dus het hele weekend gebruik kunnen maken van de jacuzzi. Voor vragen is de verhuurder goed (en snel) te bereiken. Top!

Product gehuurd: Jacuzzi


10
Leon uit Utrrcht

Heel prettig om mee te werken Flexibel en klantgericht De jacuzzi zag er keurig uit en met de bijgeleverde handleiding stond de jacuzzi in een handomdraai

Product gehuurd: Jacuzzi

9,0 Joyce uit VEGHEL

Goede service, super makkelijk en snel opgezet. Het donderdag ophalen + maandag terug brengen zodat je hem echt een heel weekend hebt is helemaal een pluspunt.

Product gehuurd: Jacuzzi

10 Jeroen uit Bussum

Opblaasbaar bubbelbad gehoord om na een hele drukke week even een weekend te ontspannen. Heerlijk! Supergoede en snelle en zeer vriendelijke service, k kon hem meteen een paar uur later al ophalen. Makkelijk op te zetten en met de meegeleverde tuinslangkop die je op een binnenkraan kan aansluiten zodat er meteen warm water in gaat. Wij zullen dit zeker nog eens huren!

Product gehuurd: Opblaasbaar bubbelbad

9,0 Arthur Wammes uit Utrecht

Geweldig! We hadden de Jacuzzi gehuurd voor ons trouwfeestje. Wat een ervaring. Je eigen Jacuzzi die je de hele nacht door kan gebruiken. En jawel, hij was 40 graden. Heerlijk. Volgende feestje huur ik hem weer. En de verhuurder is een top gast:-)

Product gehuurd: Jacuzzi


9,0
Jan-Willem Kuiper uit Utrecht

Prettige service en veel gemak! Vooral heerlijk genieten van een perfect bad!

Product gehuurd: Jacuzzi


9
,0 Mark+Rámon | NPO 3FM uit Hilversum

Voor een live radio-uitzending een dag een jacuzzi gehuurd. Top jacuzzi en erg goede en heldere communicatie!


9,0
Ellis uit Odijk

We hebben ontzettend genoten van de jaccuzi die we gehuurd hebben! Wat een top idee. Duidelijke uitleg en alle benodigdheden erbij. En voor vragen is de verhuurder snel bereikbaar. Zeker een aanrader.


8,0
Janny

Voor een weekend een jaccuzi gehuurd in oktober en veel plezier er mee gehad. Je moet wel even opletten om het ventiel goed vast te draaien (hadden wij kennelijk niet gedaan) en de jaccuzi goed op temperatuur te houden middels de juiste (!) knop…. Zeker voor herhaling vatbaar en ook als het buiten al wat kouder is. Je zit namelijk lekker beschut!

9,0 Henrik

Tsja, wie kan er nu zeggen dat vakantie in eigen huis niet luxe kan zijn… Wij hebben het wellness gevoel naar huis gehaald door een Jacuzzi te huren en wat is dat een feest. Wij hebben een volle week heerlijk genoten van een eigen Jacuzzi in de tuin, oprecht heel erg ontspannend. Goed en helder contact via de mail, ophalen en terugbrengen keurig volgens afspraak. Nette en schone Jacuzzi + toebehoren meegekregen. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen die het thuis wat luxer wil maken.

9,0 Ruth klever

Het was een feestje! Erg klantvriendelijk, we hebben heerlijk kunnen genieten van de jacuzzi! Top service!

 

10 Ryan J

Een zeer goede ervaring gehad, zelfs nadat er bleek iets uitverhuurd te zijn werd er alsnog goed meegedacht aan een oplossing!