Over ons

Over ons

Over Jacuzzi Huren

Eenjacuzzihuren.nl is sinds 2015 al actief in het verhuren van Jacuzzi’s , en is in de jaren een van de grootste geworden. Wij hebben onder andere diverse evenementen voorzien van onze baden, 3FM, bekende Youtubers etc. U kunt op 9+ plaatsen uw Jacuzzi ophalen in de provincies Friesland (3x), Noord Holland(2x), Zuid Holland, Overijssel, Gelderland en Utrecht.

Wij onderscheiden ons van andere door altijd naar de klant zijn of haar wensen te luisteren, en samen tot een mooie oplossing te komen. Klant is koning, toch?!
Een heerlijk avondje relaxen in een bubbelbad dat gun je toch iedereen?!

Maar waarom opblaasbare jacuzzi’s?

De reguliere jacuzzi’s en hottubs zijn zwaar, lomp en lang niet overal eenvoudig en snel te plaatsen.
Dit geeft meteen de voordelen van opblaasbare jacuzzi’s weer: Lichtgewicht, te vervoeren in een personenwagen, makkelijk zelf op te zetten en heel eenvoudig in gebruik!

Natuurlijk zijn er meerdere aanbieders die jacuzzi’s verhuren, maar wij zijn er van overtuigd dat wij ons kunnen onderscheiden op basis van kwaliteit en prijs. Onze jacuzzi’s zijn schoon, stevig en bieden een complete handleiding voor een gemakkelijke op- en afbouw. Daarnaast krijg je standaard alle benodigde onderdelen en accessoires. Een mooi totaalpakket dus!

Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Ons team is er van overtuigd dat hun jacuzzi’s middels de heldere handleiding gemakkelijk op te zetten zijn bovendien hebben wij een instructie video op de website geplaatst die je vooraf rustig kunt bekijken.

Over Jacuzzi HurenOver Jacuzzi Huren

Tuinfeest

Een tuinfeest of welness arrangement met jacuzzi’s regelen van eenjacuzzihuren.nl hoeft dus helemaal geen moeite te kosten en is bovendien vriendelijk geprijsd.

Wij zijn je graag van dienst!

Volg ons op Facebook: Volg ons op facebook

Neem contact op met Jacuzzi Huren

De waardering van www.eenjacuzzihuren.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 62 reviews.