Over Jacuzzi Huren

Eenjacuzzihuren.nl is sinds december 2019 overgenomen door Bas Boereboom een enthousiaste ondernemer in Zaanstad! Zoals gezegd is Bas een enthousiaste ondernemer in Zaanstad, Bas is in Zaanstad beter bekend onder de naam BAS Witgoed, waar hij in Krommenie een witgoed winkel drijft onder de naam BAS WITGOED. Bas was direct verkocht aan het fantastische concept van Eenjacuzzihuren.nl en is overtuigd dat opblaasbare jacuzzi’s een prima aanvulling zijn op zijn diensten. De onvergetelijke eigen ervaring van het lekker bubbelen in een opblaasbare jacuzzi heeft Bas en zijn team niet meer losgelaten en nu wil hij graag deze ervaring delen met andere mensen.
Een heerlijk avondje relaxen in een bubbelbad dat gun je toch iedereen?!

Maar waarom opblaasbare jacuzzi’s?

De reguliere jacuzzi’s en hottubs zijn zwaar, lomp en lang niet overal eenvoudig en snel te plaatsen.
Dit geeft meteen de voordelen van opblaasbare jacuzzi’s weer: Lichtgewicht, te vervoeren in een personenwagen, makkelijk zelf op te zetten en heel eenvoudig in gebruik!

Natuurlijk zijn er meerdere aanbieders die jacuzzi’s verhuren, maar wij zijn er van overtuigd dat wij ons kunnen onderscheiden op basis van kwaliteit en prijs. Onze jacuzzi’s zijn schoon, stevig en bieden een complete handleiding voor een gemakkelijke op- en afbouw. Daarnaast krijg je standaard alle benodigde onderdelen en accessoires. Een mooi totaalpakket dus!

BAS en zijn team zijn er van overtuigd dat hun jacuzzi’s middels de heldere handleiding gemakkelijk op te zetten zijn bovendien hebben wij een instructie video op de website geplaatst die je vooraf rustig kunt bekijken.

Over Jacuzzi Huren

Over Jacuzzi Huren

Tuinfeest

Een tuinfeest of welness arrangement met jacuzzi’s regelen van eenjacuzzihuren.nl hoeft dus helemaal geen moeite te kosten en is bovendien vriendelijk geprijsd.
Wij zijn je graag van dienst!

Bas Boereboom en zijn Team

Volg ons op Facebook: Volg ons op facebook

Neem contact op met Jacuzzi Huren