(06) 138 150 72 // (06) 107 447 88 info@eenjacuzzihuren.nl

Over Jacuzzi Huren

Eenjacuzzihuren.nl is sinds februari 2018 overgenomen door twee enthousiaste jonge ondernemers! Wij, Ard van der Pols en Cees Snoei waren direct verkocht aan het fantastische concept van Eenjacuzzihuren.nl. De onvergetelijke ervaring van het lekker bubbelen in een opblaasbare jacuzzi heeft ons nooit losgelaten en nu willen wij deze ervaring graag delen met andere mensen. Heerlijk een avondje relaxen in een bubbelbad gun je toch iedereen?!

Maar waarom opblaasbare jacuzzi’s? De reguliere jacuzzi’s en hottubs zijn zwaar, lomp en lang niet overal te plaatsen. Dit geeft meteen de voordelen van opblaasbare jacuzzi’s weer: Lichtgewicht, te vervoeren in een personenwagen, makkelijk zelf op te zetten en makkelijk in gebruik!

Natuurlijk zijn er meerdere aanbieders die jacuzzi’s verhuren, maar wij zijn er van overtuigd dat wij ons kunnen onderscheiden op basis van kwaliteit en prijs. Onze jacuzzi’s zijn schoon, stevig en bieden een complete handleiding voor een gemakkelijke op- en afbouw. Daarnaast krijg je standaard alle benodigde onderdelen en accessoires. Een mooi totaalpakket dus!

Wij zijn er van overtuigd dat onze jacuzzi’s middels onze handleiding gemakkelijk op te zetten zijn. Een tuinfeest of welness arrangement met jacuzzi’s regelen hoeft dus helemaal geen moeite te kosten!

Wij zijn je graag van dienst!

Ard en Cees

Volg ons op Facebook: www.facebook.com/eenjacuzzihuren

Neem contact op met Jacuzzi Huren