Over Jacuzzi Huren

EenJacuzziHuren.nl is onderdeel van Take Your Moment. Dit bedrijf uit Barneveld is sinds 2012 actief in de verhuurbranche. Naast Fotohuisjehuren.nl is het bedrijf eind 2014  begonnen met het verhuren van opblaasbare jacuzzi’s, ook wel opblaasbare bubbelbaden genoemd. Reden: de reguliere jacuzzi’s en hottubs zijn zwaar, lomp en lang niet overal te plaatsen. Dit geeft meteen de voordelen van opblaasbare jacuzzi’s weer: Lichtgewicht, te vervoeren in een personenwagen, makkelijk zelf op te zetten en makkelijk in gebruik!

Natuurlijk zijn er meerdere aanbieders die jacuzzi’s verhuren, maar wij zijn er van overtuigd dat wij ons kunnen onderscheiden op basis van kwaliteit. Onze jacuzzi’s zijn schoon, stevig (je kunt tot met 4 volwassenen op de rand zitten!) en bieden een complete handleiding voor een gemakkelijke op- en afbouw. Daarnaast krijg je standaard alle benodigde onderdelen en accessoires.

Wij zijn er van overtuigd dat onze jacuzzi’s middels onze handleiding gemakkelijk op te zetten zijn. Een gezellig tuinfeest of welness arrangement regelen hoeft dus helemaal geen moeite te kosten!

Wij zijn je graag tot dienst!

– Arjan van Reenen, Eigenaar van EenJacuzziHuren.nl

Profielfoto

 

Volg ons op Facebook: www.facebook.com/eenjacuzzihuren

 

Neem contact op met Jacuzzi Huren