Je wilt een Jacuzzi huren in Bolsward?

Je huurt onze opblaasbare jacuzzi’s al vanaf €69 per dag, €139 per weekend en €199 per week.

Over EenJacuzziHuren.nl

Met onze achtergrond en ervaring zijn wij begonnen met de verhuur van opblaasbare bubbelbaden. De reden voor het opstarten van ons bedrijf is dat we constateerde dat er vraag is naar jacuzzi huren in Bolsward en omgeving. Het nadeel van een reguliere jacuzzi, is dat ze groot en zwaar zijn en daardoor niet makkelijk om te verplaatsen. Vandaar de reden dat wij opblaasbare bubbelbaden aanbieden: deze zijn mobiel en zien er nog mooi en chique uit ook!

Creëer een compleet tuinfeest of welness arrangement

Ben je van plan een tuinfeest te organiseren? Bekijk dan eens onze producten en prijzen. Hier kun je kiezen voor een extra partytent en sfeerverlichting. Zo tover je jouw tuin om tot een ultiem tuinfeest, welke je vrienden en familie niet snel zullen vergeten! Heb je een drukke tijd achter de rug? Tegenwoordig zijn we zo druk bezig met ons werk, huishouden, vrienden en familie, dat we vergeten om tijd voor ons zelf in te plannen. Kies eens voor een opblaasbaar bubbelbad van EenJacuzzihuren om te genieten voor 1 dag, weekend of week!

Meer over Bolsward
Bolsward, een bezoekje meer dan waard! Deze prachtige stad had in de middeleeuwen een directe verbinding met de Middelsee én de Zuiderzee en was ooit één van de twee Friese Hanzesteden. De grote bloei die Bolsward dankzij dat internationale handelsverbond doormaakte, wordt onder meer weerspiegeld in het schitterende, rijk versierde stadhuis uit 1615. Een ander, zeer opvallend gebouw is de ruïne van de in 1980 afgebrande Broerekerk uit de dertiende eeuw. Dankzij een prachtige glazen overkapping kan de ruïne sinds enige jaren weer gebruikt worden voor bijeenkomsten, concerten, etc.

Maar met het noemen van een paar specifieke gebouwen wordt de rest van de stad tekortgedaan. Het is het ‘totaalplaatje’ dat Bolsward zo bijzonder maakt. Proef de historische ambiance, wandel door de pittoreske straten en straatjes, waar u veel verschillende en bijzondere winkels tegenkomt, en rust even uit op een terrasje.

De stad heeft bovendien enkele interessante musea. Én u kunt er de distilleerderij bezoeken waar de beroemde Sonnema Berenburg gemaakt wordt. Het hele jaar door zijn er in de stad verschillende evenementen. Op Pinkstermaandag is Bolsward de start- en finishplaats van de Elfsteden Rijwieltocht, die bijna net zo oud is als de beroemde schaatstocht!

Wilt u zélf ook fietsen, maar wat minder ver? De prachtige omgeving van Bolsward leent zich er uitstekend voor! De Friese Meren liggen vlakbij, maar ook het IJsselmeer. En zelfs een dagje Vlieland of Terschelling is vanuit Bolsward goed te doen. Wilt u liever nog een paar van de andere Elfsteden zien? WorkumSneek en IJlst liggen naast de deur en ook HindeloopenHarlingenFraneker en Leeuwarden zijn met de auto binnen een half uur bereikbaar.

Bron: www.frieslandwonderland.nl

Jacuzzi huren Bolsward

Jacuzzi huren Bolsward

Jacuzzi huren Bolsward

Bij EenJacuzziHuren ben je aan het juiste adres. Bekijk onze producten en prijzen voor bubbelbad huren. Direct reserveren? Gebruik ons aanvraagformulier, of neem contact op via: info@eenjacuzzihuren.nl. Bij ons kun je altijd vrijblijvend een offerte opvragen en zijn wij transparant in de kostenonderbouwing. Uiteindelijk gaat het er ons om dat je optimaal kunt genieten van de opblaasbare jacuzzi!