WIJ HELPEN GRAAG VERDER

Veel gestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. Is uw vraag hierna nog niet beantwoord? Neem dan gerust met ons contact op en wij helpen u dan graag verder. Wij raden aan om eerst alle informatie te lezen die mee is geleverd in de koffer bij het pakket.

Het kan helaas voorkomen dat u een storingscode krijgt. Dit zijn de meest voorkomende en kunnen opgelost worden:

E90 – Geen waterstroom;
Het kan voorkomen dat u een E90-storingmelding krijgt. Dit is vervelend, maar gelukkig op te lossen. Probeer eerst te resetten via de stekker. Stop de stekker in het stopcontact en zet de pompunit aan. Druk daarna op de reset van de stekker. Download hier het document om E90-storingen op te lossen indien het voorafgaande niet geholpen heeft: E90-storingen oplossen

E94 – Watertemperatuur te laag / Temperatuur is onder 4 graden, verwarm het water.

E95 – Watertemperatuur is circa 50 graden / laat de tempratuur zakken, zet de pompunit uit, zodra de tempratuur is gezakt kunt u het opnieuw proberen.

E96 – Systeem fout / Haal de stekker uit het stopcontact en steek deze er opnieuw in.

E96 – Beveiliging tegen een droge werking / controleer of er water in de pomp aanwezig is, haal de stekker uit het stopcontact en steek deze na controle er opnieuw in.

Ja, we hebben een korte versie van de handleiding voor het opzetten en afbreken van de Intex PureSpa Jacuzzi: u kunt het hier downloaden.

De borg bij het huren van 1 jacuzzi €50. Dit bedrag krijgt u uiteraard volledig terug indien blijkt dat de jacuzzi en toebehorenen in dezelfde nette staat verkeren bij het terugbrengen als bij het ophalen. 

Zo lang u een neerklapbare achterbank hebt, past het in elke auto! Op de onderstaande foto is te zien hoe dit er uit zou zien.

Niet lang! Het opzetten van een opblaasbare jacuzzi is binnen 5-10 minuten gedaan! U legt het bijgeleverde grondzeil neer, zet de jacuzzi daar op, sluit de pomp aan en de jacuzzi wordt met één druk op de knop opgeblazen. Vervolgens legt u de waterslang er in (vullen met warm water) en de jacuzzi wordt klaar voor gebruik gemaakt!  – bekijk hier hoe je een jacuzzi opzet en wat aan vullende tips.

Indien u snel lucht uit de jacuzzi wil laten lopen, kunt u deze video het beste bekijken. Het betreft het tweede filmpje genaamd ”jacuzzi opzetten”. Om de video te bekijken, klik hier.

Druk het midden van het ventiel in (fig. 1) en draai deze een kwart slag naar links of rechts (beide is mogelijk) zodat deze sluit. 

Dit doet u door de dop aan de binnenkant (fig. 2) van de bodem te openen en aan de buitenkant (fig. 3 helemaal onderop) te openen. Middels de meegeleverde adapter kan hier ook een tuinslang op worden aangesloten (fig. 4).
Let op! Gebruik een harde tuinslag en geen flexibele tuinslang zoals afgebeeld (fig. 5) om de jacuzzi leeg te laten lopen, dit lukt niet met een flexibele tuinslang.

De waardering van www.eenjacuzzihuren.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 89 reviews.