Jacuzzi huren Delftzijl

Jacuzzi huren Delftzijl

Je wilt een Jacuzzi huren in Delftzijl?

Je huurt onze opblaasbare jacuzzi’s al vanaf €59 per dag, €139 per weekend en €199 per week.

Klik hier om een vrijblijvende reservering aanvraag doen.

Over EenJacuzziHuren.nl

Met onze achtergrond en ervaring zijn wij begonnen met de verhuur van opblaasbare bubbelbaden. De reden voor het opstarten van ons bedrijf is dat we constateerde dat er vraag is naar jacuzzi huren in Delftzijl en omgeving. Het nadeel van een reguliere jacuzzi, is dat ze groot en zwaar zijn en daardoor niet makkelijk om te verplaatsen. Vandaar de reden dat wij opblaasbare bubbelbaden aanbieden: deze zijn mobiel en zien er nog mooi en chique uit ook!

Creëer een compleet tuinfeest of welness arrangement

Ben je van plan een tuinfeest te organiseren? Bekijk dan eens onze producten en prijzen. Hier kun je kiezen voor een extra partytent en sfeerverlichting. Zo tover je jouw tuin om tot een ultiem tuinfeest, welke je vrienden en familie niet snel zullen vergeten! Heb je een drukke tijd achter de rug? Tegenwoordig zijn we zo druk bezig met ons werk, huishouden, vrienden en familie, dat we vergeten om tijd voor ons zelf in te plannen. Kies eens voor een opblaasbaar bubbelbad van EenJacuzzihuren om te genieten voor 1 dag, weekend of week!

Meer over Delftzijl

HAVENSTAD DELFZIJL
Delfzijl. Toegangspoort sinds 1303. Groningen in de rug. Blik op de toekomst. Een plek van pioniers, waar de handelsgeest vrijelijk stroomt. Op de grens van water en land.  Drie sluizen. Eén ziel. Dat is Delfzijl!

Gelegen tussen Dollard en Wad. Waar je naast funshoppen, heerlijk kunt uitwaaien op de dijk. De blik op oneindig. Een stad waar je de eeuwenoude relatie met het water proeft, beleeft en ontdekt. Een stad vol met avontuurlijke verhalen voor wie er oog voor heeft.

Kom proeven van de sfeer en maak kennis met de ondernemers die hier met hart en ziel ondernemen. Bekijk de promofilm waarin vier ondernemers uit Delfzijl model staan en het geluksgevoel van ‘Zielsgelukkig in Delfzijl’ graag met eenieder delen.

Bron: delfzijl.groningen.nl

Jacuzzi huren DelftzijlJacuzzi huren Delftzijl

Jacuzzi huren Delftzijl

Bij EenJacuzziHuren ben je aan het juiste adres. Bekijk onze producten en prijzen voor bubbelbad huren. Direct reserveren? Gebruik ons aanvraagformulier, of neem contact op via: info@eenjacuzzihuren.nl. Bij ons kun je altijd vrijblijvend een offerte opvragen en zijn wij transparant in de kostenonderbouwing. Uiteindelijk gaat het er ons om dat je optimaal kunt genieten van de opblaasbare jacuzzi!

De waardering van www.eenjacuzzihuren.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 89 reviews.