Jacuzzi huren Heerhugowaard

Jacuzzi huren Heerhugowaard

Je wilt een Jacuzzi huren in Heerhugowaard?

Je huurt onze opblaasbare jacuzzi’s al vanaf €59 per dag, €139 per weekend en €199 per week.

Klik hier om een vrijblijvende reservering aanvraag doen.

Over EenJacuzziHuren.nl

Met onze achtergrond en ervaring zijn wij begonnen met de verhuur van opblaasbare bubbelbaden. De reden voor het opstarten van ons bedrijf is dat we constateerde dat er vraag is naar jacuzzi huren in Heerhugowaard en omgeving. Het nadeel van een reguliere jacuzzi, is dat ze groot en zwaar zijn en daardoor niet makkelijk om te verplaatsen. Vandaar de reden dat wij opblaasbare bubbelbaden aanbieden: deze zijn mobiel en zien er nog mooi en chique uit ook!

Creëer een compleet tuinfeest of welness arrangement

Ben je van plan een tuinfeest te organiseren? Bekijk dan eens onze producten en prijzen. Hier kun je kiezen voor een extra partytent en sfeerverlichting. Zo tover je jouw tuin om tot een ultiem tuinfeest, welke je vrienden en familie niet snel zullen vergeten! Heb je een drukke tijd achter de rug? Tegenwoordig zijn we zo druk bezig met ons werk, huishouden, vrienden en familie, dat we vergeten om tijd voor ons zelf in te plannen. Kies eens voor een opblaasbaar bubbelbad van EenJacuzzihuren om te genieten voor 1 dag, weekend of week!

Meer over Heerhugowaard

Stad vol kansen

Met ruim vijftigduizend inwoners en zijn vele voorzieningen, mag het landelijk gelegen Heerhugowaard zich met recht een stad noemen. In het moderne stadshart vind je het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland, Middenwaard. Ook zeer goed uitgeruste restaurants en terrassen vind je om en nabij het winkelcentrum. Net als een bowling, bioscoop en het moderne theater Cool.

Digitaal fietsen
Ondanks al zijn moderne voorzieningen wordt Heerhugowaard – van oorsprong een polderdorp – ook omgeven door weilanden, rietkragen en een kilometerslange hoge ringdijk. Dit is een prima uitvalsbasis om de fiets te pakken of je wandelschoenen aan te trekken voor een mooie tocht. Je kunt hier, via de gratis Abellife-app, een fiets- en wandelroute downloaden op je smartphone. De Stolpenroute is een fietstocht rond Heerhugowaard langs monumentale oude stolpboerderijen en de wandeling Stad van de Zon vertelt je meer over de bijzondere emissie neutrale wijk met dezelfde naam. De app werkt als een TomTom en vertelt je, naast de route, onderweg interessante verhalen over de plaatselijke geschiedenis en architectuur.

Kabelwaterskibaan
Bij mooi weer is het goed toeven in het Park van Luna. Een gebied van 180 hectare met bos, weides en waterpartijen. Bij het strand kun je zwemmen en rondom is het prima wandelen, fietsen, mountainbiken, skeeleren, varen en nog veel meer, of bezoek het iets verder gelegen Poldermuseum! Behalve een fijn recreatiestrand waar je op warme dagen een koele duik neemt, is er voor de echte waaghalzen de kabelwaterskibaan van Skeef. Het is alleen al leuk om naar te kíjken: al die geoefende en minder geoefende waterskiërs die proberen overeind te blijven. Heerhugowaard is sinds kort tevens een moderne jachthaven rijker en bedient nu dus ook de watersporter. Zo is Heerhugowaard zeker een stad vol kansen, met voor iedere bezoeker een geschikte dagbesteding.

Bron: www.vvvhartvannoordholland.nl

Jacuzzi huren Heerhugowaard

Jacuzzi huren Heerhugowaard

Jacuzzi huren Heerhugowaard

Bij EenJacuzziHuren ben je aan het juiste adres. Bekijk onze producten en prijzen voor bubbelbad huren. Direct reserveren? Gebruik ons aanvraagformulier, of neem contact op via: info@eenjacuzzihuren.nl. Bij ons kun je altijd vrijblijvend een offerte opvragen en zijn wij transparant in de kostenonderbouwing. Uiteindelijk gaat het er ons om dat je optimaal kunt genieten van de opblaasbare jacuzzi!

De waardering van www.eenjacuzzihuren.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 89 reviews.