Jacuzzi huren Joure

Jacuzzi huren Joure

Je wilt een Jacuzzi huren in Joure?

Je huurt onze opblaasbare jacuzzi’s al vanaf €59 per dag, €139 per weekend en €199 per week.

Klik hier om een vrijblijvende reservering aanvraag doen.

Over EenJacuzziHuren.nl

Met onze achtergrond en ervaring zijn wij begonnen met de verhuur van opblaasbare bubbelbaden. De reden voor het opstarten van ons bedrijf is dat we constateerde dat er vraag is naar jacuzzi huren in Joure en omgeving. Het nadeel van een reguliere jacuzzi, is dat ze groot en zwaar zijn en daardoor niet makkelijk om te verplaatsen. Vandaar de reden dat wij opblaasbare bubbelbaden aanbieden: deze zijn mobiel en zien er nog mooi en chique uit ook!

Creëer een compleet tuinfeest of welness arrangement

Ben je van plan een tuinfeest te organiseren? Bekijk dan eens onze producten en prijzen. Hier kun je kiezen voor een extra partytent en sfeerverlichting. Zo tover je jouw tuin om tot een ultiem tuinfeest, welke je vrienden en familie niet snel zullen vergeten! Heb je een drukke tijd achter de rug? Tegenwoordig zijn we zo druk bezig met ons werk, huishouden, vrienden en familie, dat we vergeten om tijd voor ons zelf in te plannen. Kies eens voor een opblaasbaar bubbelbad van EenJacuzzihuren om te genieten voor 1 dag, weekend of week!

Meer over Joure
Midden in het Friese Merengebied en centraal gelegen aan de A7 vind je Joure, een groot dorp dat net geen stad is, en daarom in de Friese traditie Vlecke wordt genoemd. En dat is precies wat je terug ziet als je Joure leert kennen: een dorp met stadse kwaliteiten.

Al eeuwen is Joure een ondernemende vlecke. Joure herbergde vroeger al bovenmatig veel vakmensen, zoals scheepsbouwers en klokkenmakers. Het bekendste voorbeeld is Egbert Douwes, die in 1753 de grondslag voor het huidige Douwe Egberts-concern legde. In Museum Joure vind je er alles over! De winkelstraat de Midstraat ademt een fijne sfeer met de leuke kleine winkels en gezellige restaurantjes, kroegjes en terrassen. In Joure is altijd wel wat te doen. Neem bijvoorbeeld bekende, populaire evenementen als de Friese Ballonfeesten, het grootste ballonevenement van Europa!

Natuurlijk moet iedereen de sfeer van Joure vooral zelf ervaren. Dus ontdek Joure en laat je verrassen door de sfeer, levendigheid en het vakmanschap dat Joure te bieden heeft!

PASSANTENHAVEN & CAMPING
Welkom in Joure! Joure heeft een práchtige passantenhaven met 240 ligplaatsen voor zowel grote- als kleine schepen. Er zijn ruim voldoende stroomaansluitingen die via de jachthavenkaart betaald kunnen worden. Havengeld kan vooraf worden voldaan in het havenkantoor. NB. Wanneer je van boord gaat mag een bezoekje aan De MID (Midstraat) niet ontbreken!Bron: tejoure.nl

Jacuzzi huren Joure

Jacuzzi huren Joure

Jacuzzi huren Joure

Bij EenJacuzziHuren ben je aan het juiste adres. Bekijk onze producten en prijzen voor bubbelbad huren. Direct reserveren? Gebruik ons aanvraagformulier, of neem contact op via: info@eenjacuzzihuren.nl. Bij ons kun je altijd vrijblijvend een offerte opvragen en zijn wij transparant in de kostenonderbouwing. Uiteindelijk gaat het er ons om dat je optimaal kunt genieten van de opblaasbare jacuzzi!

De waardering van www.eenjacuzzihuren.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 89 reviews.