Heb je een vraag over het huren van een opblaasbare jacuzzi? Vind hier antwoord op veel gestelde vragen. Is je vraag nog niet beantwoord, neem dan gerust contact met ons op.

Is er ook een verkorte handleiding voor het opzetten/opruimen van de jacuzzi?

Ja we hebben een verkorte handleiding gemaakt voor het opzetten en opruimen van de Intex PureSpa Jacuzzi,  u kunt hem hier downloaden of bekijk de verkorte handleiding hier.

Hoe zit het met borg?

De borg voor het huren van 1 jacuzzi is €175. Deze krijg je uiteraard 100% retour indien blijkt dat de jacuzzi in dezelfde nette staat verkeerd bij terugbrengen als bij ophalen.

Past de jacuzzi in een auto?

Natuurlijk past dat! De jacuzzi’s zijn opblaasbaar en passen makkelijk in een personenauto, mits de achterbank plat kan (zie onderstaande foto).

Hoe lang duurt het om de jacuzzi op te zetten?

Het opzetten van een opblaasbare jacuzzi is binnen 5 minuten gedaan! Je legt het bijgeleverde grondzeil neer, zet daar de jacuzzi op, sluit de pomp aan en de jacuzzi wordt met één druk op de knop opgeblazen. Waterslang (vullen met warmwater!) erin en that’s it! – bekijk hier hoe je een jacuzzi opzet en wat aan vullende tips.

Sneller en makkelijker het lucht uit de jacuzzi laten lopen?

Er is een manier om het lucht sneller en makkelijker uit de jacuzzi te halen kijk hiervoor naar het tweede filmpje op de Jacuzzi opzetten pagina klik hier.

Hoe warm wordt het water?

De jacuzzi kan het water opwarmen tot maar liefst 40 graden! Wel raden wij u sterk aan om de jacuzzi zelf al met warmwater te vullen. De pomp kan het bad langzaam verwarmen en houdt deze ook op temperatuur.

Hoe zit het met de reiniging?

We verwachten van u dat de jacuzzi’s door u schoon en droog worden teruggebracht. Dit is ook wel zo fris voor je eigen auto. De jacuzzi’s dienen droog te zijn voordat u deze opvouwt. Als de jacuzzi’s nat worden opgevouwen kunnen er schadelijke schimmels ontstaan die praktisch niet meer te verwijderen zijn. Indien de materialen niet droog en/of schoon zijn terug geven zullen minimaal de volgende bedragen op de borg worden ingehouden; Jacuzzi reinigen/drogen €30 | Jacuzzi cover reinigen/drogen €12,50 | Jacuzzi onderzeil rond reinigen/drogen €4 | Onderzeil vierkant reinigen/drogen €5

Kopen of huren?

Het kopen van een (vaste) jacuzzi heeft als grootste nadeel dat de energiekosten hoog zijn. Daarnaast moet de jacuzzi ergens staan. Of in de tuin of in de schuur. De voordelen van het huren zijn nu ook gelijk bekend: geen opslagruimte nodig, geen hoge energierekening en het scheelt je de hoge aanschaf kosten.

Kan ik de jacuzzi in de winter buiten laten staan?

Het hangt ervan af waar u woont. Laat de jacuzzi niet buiten staan bij een temperatuur lager dan 4 °C, dit omdat de jacuzzi in dergelijke weersomstandigheden kan bevriezen en er barsten kunnen ontstaan. Als omgevingstemperaturen van 4 °C of lager worden verwacht, demonteer dan de jacuzzi en bewaar deze binnen op een vries- en vochtvrije plek.

Wat is het verschil tussen een hottub, spa, whirlpool en jacuzzi?

Je wilt een avond, weekend of week heerlijk relaxen maar voor welk type moet je nu gaan?
Een hottub is een houtgestookt houten bad waar je ook heerlijk in kan relaxen. Echter hiervoor heb je dus hout nodig en moet je zelf stoken. Bovendien is een hottub massief en wordt deze vervoert op een aanhangwagen. Hoe krijg je een hottub voor een weekendje in de tuin?
Vaak wordt met ‘een Jacuzzi’ een buitenspa of bubbelbad bedoeld. ‘Jacuzzi’ is eigenlijk een merknaam voor bubbelbaden. Een spa is dus eigenlijk hetzelfde als een jacuzzi.
De term ”whirlpool” komt van massagestralen binnenin een bubbelbad. Massagestralen zitten niet in onze baden, maar met krachtige bubbels rondom het gehele bad mis je de massagestralen geen moment.

Wordt jouw vraag niet beantwoord? Neem gerust contact op middels een belletje of een mailtje!
Info@eenjacuzzihuren.nl