Heb je een vraag over het huren van een opblaasbare jacuzzi? Vind hier antwoord op veel gestelde vragen. Is je vraag nog niet beantwoord, neem dan gerust contact met ons op.

LEES ALLE INFORMATIE IN DE MEEGELEVERDE KOFFER.

Hoe verhelp ik een E90 storing?’
Probeer te resetten via de stekker. Stop de stekker in het stopcontact en zet de pompunit aan, druk daarna op reset van de stekker.
Download hier: E90 Storingen voorkomen en oplossen.pdf

Is er ook een verkorte handleiding voor het opzetten/opruimen van de jacuzzi?
Ja we hebben een verkorte handleiding gemaakt voor het opzetten en opruimen van de Intex PureSpa Jacuzzi, u kunt hem hier downloaden

Hoe zit het met borg?
De borg voor het huren van 1 jacuzzi is €100. Deze krijg je uiteraard 100% retour indien blijkt dat de jacuzzi in dezelfde nette staat verkeerd bij terugbrengen als bij ophalen.

Past de jacuzzi in een auto?
Natuurlijk past dat! De jacuzzi’s zijn opblaasbaar en passen makkelijk in een personenauto, mits de achterbank plat kan (zie foto).

Hoe lang duurt het om de jacuzzi op te zetten?
Het opzetten van een opblaasbare jacuzzi is binnen 5-10 minuten gedaan! Je legt het bijgeleverde grondzeil neer, zet daar de jacuzzi op, sluit de pomp aan en de jacuzzi wordt met één druk op de knop opgeblazen. Waterslang (vullen met warmwater) erin en that’s it! – bekijk hier hoe je een jacuzzi opzet en wat aan vullende tips.

Sneller en makkelijker het lucht uit de jacuzzi laten lopen?
Er is een manier om het lucht sneller en makkelijker uit de jacuzzi te halen kijk hiervoor naar het tweede filmpje op de “Jacuzzi opzetten” pagina klik hier.

Luchtventiel
fig. 1

Er blijft lucht uit het luchtventiel van de jacuzzi lopen, hoe los ik dit op?
Drukt het midden van het ventiel in (fig.1) en draait deze een kwart slag naar links of rechts (kan allebei) zodat deze sluit.

waterafvoer verloopstuk
fig. 2              fig. 3         fig. 4            fig. 5

Hoe laat ik het water uit de jacuzzi lopen?
Dit doet u door de dop aan de binnenkant (fig. 2) van de bodem te openen en aan de buitenkant (fig. 3 helemaal onderop) te openen. Middels de meegeleverde adapter kan hier ook een tuinslang op worden aangesloten (fig. 4).
Let op! Gebruik een harde tuinslag en geen flexibele tuinslang zoals afgebeeld (fig. 5) om de jacuzzi leeg te laten lopen, dit lukt niet met een flexibele tuinslang.

Hoe warm wordt het water?
De jacuzzi kan het water opwarmen tot maar liefst 40 graden! Wij raden u sterk aan om de jacuzzi met warmwater te vullen. De pomp kan het bad langzaam verwarmen en houdt deze ook op temperatuur.

Hoe zit het met de reiniging?
We verwachten van u dat de jacuzzi’s door u schoon en droog en opgevouwen** worden teruggebracht, ook de buitenkant van de jacuzzi moet droog zijn. Dit is ook wel zo fris voor je eigen auto. Er mag geen zand/aarde/grind/vuil in de jacuzzi of op de andere gehuurde materialen zitten als de materialen worden terug geleverd. De jacuzzi’s dienen droog te zijn voordat u deze opvouwt. Als de jacuzzi’s nat worden opgevouwen kunnen er schadelijke schimmels ontstaan die praktisch niet meer te verwijderen zijn. Indien de materialen niet droog en/of schoon zijn terug geven zullen minimaal de volgende bedragen op de borg worden ingehouden; Jacuzzi reinigen/drogen €30 | Jacuzzi cover reinigen/drogen €12,50 | Jacuzzi niet goed gevouwen** €15 | Jacuzzi buitenkant niet droog €12,50 | Jacuzzi onderzeil rond reinigen/drogen €10 | Zand/Aarde/Grind/Vuil niet verwijderd vanaf €30 | Zware bevuiling vanaf €35
**De aanwijzingen hoe dit moet vind u in de meegeleverde koffer. Niet in de Koffer? Handleiding opvouwen jacuzzi

Wat kan ik doen bij een storing code?
E90 – Geen waterstroom;
1. Probeer te resetten via de stekker. Stop de stekker in de stopcontact en zet de pompunit aan, druk daarna op reset van de stekker.
2. reinig of vervang het filterelement.
3. controleer of de in- en uitlaat niet verstopt zitten.
4. haal de stekker 90 sec. uit het stopcontact en steek deze er opnieuw in.
5. Download hier:
E90 Storingen voorkomen en oplossen.pdf

E94 – Watertemperatuur te laag / Temperatuur is onder 4 graden, verwarm het water.
E95 – Watertemperatuur is circa 50 graden / laat de tempratuur zakken, zet de pompunit uit, zodra de tempratuur is gezakt kunt u het opnieuw proberen.
E96 – Systeem fout / Haal de stekker uit het stopcontact en steek deze er opnieuw in.
E96 – Beveiliging tegen een droge werking / controleer of er water in de pomp aanwezig is, haal de stekker uit het stopcontact en steek deze na controle er opnieuw in.

Kopen of huren?
Het kopen van een (vaste) jacuzzi heeft als grootste nadeel dat de energiekosten hoog zijn. Daarnaast moet de jacuzzi ergens staan. Of in de tuin of in de schuur. De voordelen van het huren zijn nu ook gelijk bekend: geen opslagruimte nodig, geen hoge energierekening en het scheelt je de hoge aanschaf kosten.

Kan ik de jacuzzi in de winter buiten laten staan?
Het hangt ervan af waar u woont. Laat de jacuzzi niet buiten staan bij een temperatuur lager dan 4 °C, dit omdat de jacuzzi in dergelijke weersomstandigheden kan bevriezen en er barsten kunnen ontstaan. Als omgevingstemperaturen van 4 °C of lager worden verwacht, demonteer dan de jacuzzi en bewaar deze binnen op een vries- en vochtvrije plek.

Wat is het verschil tussen een hottub, spa, whirlpool en jacuzzi?
Je wilt een avond, weekend of week heerlijk relaxen maar voor welk type moet je nu gaan?
Een hottub is een houtgestookt houten bad waar je ook heerlijk in kan relaxen. Echter hiervoor heb je dus hout nodig en moet je zelf stoken. Bovendien is een hottub massief en wordt deze vervoert op een aanhangwagen. Hoe krijg je een hottub voor een weekendje in de tuin?
Vaak wordt met ‘een Jacuzzi’ een buitenspa of bubbelbad bedoeld. ‘Jacuzzi’ is eigenlijk een merknaam voor bubbelbaden. Een spa is dus eigenlijk hetzelfde als een jacuzzi.
De term ”whirlpool” komt van massagestralen binnenin een bubbelbad. Massagestralen zitten niet in onze baden, maar met krachtige bubbels rondom het gehele bad mis je de massagestralen geen moment.

Wordt jouw vraag niet beantwoord? Neem gerust contact op middels een belletje of een mailtje!
Info@eenjacuzzihuren.nl