Heb je een vraag over het huren van een opblaasbare jacuzzi? Vind hier antwoord op veelgestelde vragen. Is je vraag nog niet beantwoord, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe zit het met borg?

De borg voor het huren van 1 jacuzzi is €250. Deze krijg je uiteraard 100% retour indien blijkt dat de jacuzzi in dezelfde nette staat verkeerd bij terugbrengen als bij ophalen.

Past de jacuzzi in een auto?

Natuurlijk past dat! De jacuzzi’s zijn opblaasbaar en passen makkelijk in een personenauto, mits de achterbank plat kan (zie onderstaande foto).

Hoe lang duurt het om de jacuzzi op te zetten?

Het opzetten van een opblaasbare jacuzzi is binnen 5 minuten gedaan! Je legt het bijgeleverde grondzeil neer, zet daar de jacuzzi op, sluit de pomp aan en de jacuzzi wordt met één druk op de knop opgeblazen. Waterslang erin en that’s it!

Hoe warm wordt het water?

De jacuzzi kan het water opwarmen tot maar liefst 40 graden! Wel raden wij sterk aan om er zelf al warm water in te doen met het vullen. De pomp kan het bad langzaam verwarmen en houdt deze ook op temperatuur.

Hoe zit het met de reiniging?

De grondige reiniging nemen wij geheel voor onze rekening. Je zult dan ook nooit een vieze jacuzzi afgeleverd krijgen. Ook het schoonmaken achteraf nemen wij voor onze rekening. We stellen het echter wel zeer op prijs als de jacuzzi’s enigszins schoon worden teruggebracht. Dit is ook wel zo fris voor je eigen auto.

Kopen of huren?

Het kopen van een (vaste) jacuzzi heeft als grootste nadeel dat de energiekosten hoog zijn. Daarnaast moet de jacuzzi ergens staan. Of in de tuin of in de schuur. De voordelen van het huren zijn nu ook gelijk bekend: geen opslagruimte nodig, geen hoge energierekening en je hoeft hem ook niet zelf nauwkeurig schoon te maken.

Wat is het verschil tussen een hottub, spa, whirlpool en jacuzzi?

Je wilt een avond, weekend of week heerlijk relaxen maar voor welk type moet je nu gaan?
Een hottub is een houtgestookt houten bad waar je ook heerlijk in kan relaxen. Echter hiervoor heb je dus hout nodig en moet je zelf stoken. Bovendien is een hottub massief en wordt deze vervoert op een aanhangwagen. Hoe krijg je een hottub voor een weekendje in de tuin?
Vaak wordt met ‘een Jacuzzi’ een buitenspa of bubbelbad bedoeld. ‘Jacuzzi’ is eigenlijk een merknaam voor bubbelbaden. Een spa is dus eigenlijk hetzelfde als een jacuzzi.
De term ”whirlpool” komt van massagestralen binnenin een bubbelbad. Massagestralen zitten niet in onze baden, maar met krachtige bubbels rondom het gehele bad mis je de massagestralen geen moment.

Wordt jouw vraag niet beantwoord? Neem gerust contact op middels een belletje of een mailtje!
Info@eenjacuzzihuren.nl