Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. Is uw vraag hierna nog niet beantwoord? Neem dan gerust met ons contact op en wij helpen u dan graag verder. 

Wij raden aan om eerst alle informatie te lezen die mee is geleverd in de koffer bij het pakket. 

Wat kan ik doen bij een storing code?
Het kan helaas voorkomen dat u een storingscode krijgt. Dit zijn de meest voorkomende en kunnen opgelost worden:

E90 – Geen waterstroom;
Het kan voorkomen dat u een E90-storingmelding krijgt. Dit is vervelend, maar gelukkig op te lossen. Probeer eerst te resetten via de stekker. Stop de stekker in het stopcontact en zet de pompunit aan. Druk daarna op de reset van de stekker. Download hier het document om E90-storingen op te lossen indien het voorafgaande niet geholpen heeft: E90-storingen oplossen

E94 – Watertemperatuur te laag / Temperatuur is onder 4 graden, verwarm het water.

E95 – Watertemperatuur is circa 50 graden / laat de tempratuur zakken, zet de pompunit uit, zodra de tempratuur is gezakt kunt u het opnieuw proberen.

E96 – Systeem fout / Haal de stekker uit het stopcontact en steek deze er opnieuw in.

E96 – Beveiliging tegen een droge werking / controleer of er water in de pomp aanwezig is, haal de stekker uit het stopcontact en steek deze na controle er opnieuw in.

Is er ook een verkorte handleiding voor het opzetten/opruimen van de jacuzzi?
Ja, we hebben een korte versie van de handleiding voor het opzetten en afbreken van de Intex PureSpa Jacuzzi: u kunt het hier downloaden.

Hoe veel borg moet er betaald worden, en krijg ik dat terug?
De borg bij het huren van 1 jacuzzi €100. Dit bedrag krijgt u uiteraard volledig terug indien blijkt dat de jacuzzi en toebehorenen in dezelfde nette staat verkeren bij het terugbrengen als bij het ophalen. De borg voor het huren van 1 jacuzzi is €100. Deze krijg je uiteraard 100% retour indien blijkt dat de jacuzzi in dezelfde nette staat verkeerd bij terugbrengen als bij ophalen.

Past de jacuzzi in mijn auto?
Zo lang u een neerklapbare achterbank hebt, past het in elke auto! Op de onderstaande foto is te zien hoe dit er uit zou zien.

Hoe lang duurt het om de jacuzzi op te zetten?
Niet lang! Het opzetten van een opblaasbare jacuzzi is binnen 5-10 minuten gedaan! U legt het bijgeleverde grondzeil neer, zet de jacuzzi daar op, sluit de pomp aan en de jacuzzi wordt met één druk op de knop opgeblazen. Vervolgens legt u de waterslang er in (vullen met warm water) en de jacuzzi wordt klaar voor gebruik gemaakt!  – bekijk hier hoe je een jacuzzi opzet en wat aan vullende tips.

Hoe kan ik snel lucht uit de jacuzzi laten lopen?
Indien u snel lucht uit de jacuzzi wil laten lopen, kunt u deze video het beste bekijken. Het betreft het tweede filmpje genaamd ”jacuzzi opzetten”. Om de video te bekijken, klik hier.

Er blijft lucht uit het luchtventiel van de jacuzzi lopen, hoe los ik dit op?
Druk het midden van het ventiel in (fig. 1) en draai deze een kwart slag naar links of rechts (beide is mogelijk) zodat deze sluit. 

Luchtventiel
fig. 1

Hoe laat ik het water uit de jacuzzi lopen?
Dit doet u door de dop aan de binnenkant (fig. 2) van de bodem te openen en aan de buitenkant (fig. 3 helemaal onderop) te openen. Middels de meegeleverde adapter kan hier ook een tuinslang op worden aangesloten (fig. 4).
Let op! Gebruik een harde tuinslag en geen flexibele tuinslang zoals afgebeeld (fig. 5) om de jacuzzi leeg te laten lopen, dit lukt niet met een flexibele tuinslang.

waterafvoer verloopstuk
fig. 2              fig. 3         fig. 4            fig. 5

Hoe warm wordt het water?
De jacuzzi kan het water opwarmen tot maar liefst 40 graden! Wij raden u sterk aan om de jacuzzi met warm water te vullen. De pomp kan het bad langzaam verwarmen en houdt deze ook op temperatuur.

Hoe zit het met de reiniging?
U krijgt van ons een schone jacuzzi mee! Wij verwachten tegelijk van u dat de jacuzzi’s door u schoon, droog en opgevouwen** worden teruggebracht. Zowel schoon en droog van binnen als van buiten. Dit is natuurlijk ook wel zo fris voor uw eigen auto!

Er mag geen zand/aarde/grind/vuil in de jacuzzi of op de andere gehuurde materialen zitten als de materialen worden terug geleverd. De jacuzzi’s dienen droog te zijn voordat u deze opvouwt. Als de jacuzzi’s nat worden opgevouwen kunnen er schadelijke schimmels ontstaan die praktisch niet meer te verwijderen zijn.

Indien de materialen niet droog en/of schoon zijn terug geven zullen minimaal de volgende bedragen op de borg worden ingehouden; Jacuzzi reinigen/drogen €30 | Jacuzzi cover reinigen/drogen €12,50 | Jacuzzi niet goed gevouwen** €15 | Jacuzzi buitenkant niet droog €12,50 | Jacuzzi onderzeil rond reinigen/drogen €10 | Zand/Aarde/Grind/Vuil niet verwijderd vanaf €30 | Zware bevuiling vanaf €35

**De aanwijzingen hoe dit moet vind u in de meegeleverde koffer. Niet in de Koffer? Handleiding opvouwen jacuzzi

Kopen of huren?
Het huren van een jacuzzi heeft aan aantal voordelen ten op zichte van het kopen van een jacuzzi. U heeft geen opslagruimte nodig, u betaalt niet een hoge energierekening, het scheelt hoge aanschafkosten en wij zijn voor u bereikbaar om te helpen. 

Kan ik de jacuzzi in de winter buiten laten staan?
Zo lang de temperatuur niet onder de 4 °C komt kan dit. Zodra de jacuzzi buiten staat bij een temperatuur lager dan dit, kan het bevriezen en kunnen er barsten ontstaan. Als omgevingstemperaturen van 4 °C of lager worden verwacht, demonteer dan de jacuzzi en bewaar deze binnen op een vries- en vochtvrije plek.

Wat is het verschil tussen een hottub, spa, whirlpool en jacuzzi?
Een hottub is een houtgestookt houten bad. Hiervoor heeft u echter hout nodig en moet u dit zelf stoken. Bovendien is een hottub massief en wordt deze vervoerd op een aanhangwagen: het neemt veel ruimte in beslag. Onze jacuzzi’s daarentegen zijn makkelijk binnen- en buiten te gebruiken. Vaak wordt met ‘een Jacuzzi’ een buitenspa of bubbelbad bedoeld. ‘Jacuzzi’ is eigenlijk een merknaam voor bubbelbaden. Een spa is dus eigenlijk hetzelfde als een jacuzzi.

De term ”whirlpool” komt van massagestralen binnenin een bubbelbad. Massagestralen zitten niet in onze baden, maar met krachtige bubbels rondom het gehele bad mis je de massagestralen geen moment.

Is uw vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact op middels een telefoontje of een mailtje naar info@eenjacuzzihuren.nl en dan helpen wij u graag verder! 

De waardering van www.eenjacuzzihuren.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 89 reviews.